Deze datingsites zijn voor u getest
Bezoek Lexa.nl

Lexa

Een van de grootste en snelst groeiende dating-sites van Nederland.

Lexa werd in februari 2002 gelanceerd als een gebruiksvriendelijke en effectieve datingsite. Inmiddels hebben zij dit ruimschoots waar gemaakt. De Europese speler Meetic heeft Lexa overgenomen. En dat is Lexa ten goede gekomen.
Uit onderzoek van Maurice de Hond bleek dat Lexa 600.000 unieke bezoekers per maand heeft, samen maken zij gemiddeld 35.000 dates per week.

Zusje Lexamore

Vanaf januari 2011 is het zusje van Lexa, Lexamore in Nederland gelanceerd! Deze website is een stukje duurder maar biedt net dat beetje extra service!
Extra informatie over Lexamore.nl vind je  hier.

De website

Contact leggen kan op Lexa.nl via de chat of een e-mailsysteem. Uiteraard kan dat anoniem. Kennis maken kan net als bij andere sites gratis.
De mogelijkheden als gratis lid zijn al vrij uitgebreid. Zo kan je profielen van andere leden bekijken, zoeken naar andere singles en gratis flirten met andere singles.

Schrijf je hier gratis in op Lexa.nl >>

Kosten na de eerste gratis kennismaking

1 maand: € 29,90
3 maanden: € 19,90 per maand
6 maanden: € 12,90 per maand

Samengevat

Wil je relatief goedkoop daten. Schrijf je dan zeker eens in op  Lexa.nl
Wil je serieuzer bezig zijn met internet-daten. Ga dan naar  Lexamore.nl

Ervaringen:

"Een jaar geleden heb ik me ingeschreven en ik zou het iedereen aanraden! In het begin was het best wel eng, maar het werd al snel super leuk. Ik verbaasde me over hoeveel leuke mannen er bij lexa zaten. Na een maand wat flirten kwam ik John tegen. Hij was net als ik gewoon op zoek naar leuke dates zonder direct aan een relatie te beginnen. Die relatie kwam dus toch, want de eerste date was een schot in de roos. Nu zijn we alweer 8 maanden een verliefd stelletje. "